Over TVCC | TVCC

Over TVCC

Over TVCC

StoriesTV/Sport 40:

Elke maandag vanaf 19u00, tot dinsdag 19u00 om het half uur in loop te bekijken op de digitale decoders van Telenet (Vlaanderen) en Numéricable (Brussel).

TVCC is internettelevisie.

Een andere vorm om nieuws te brengen over de mobiele mens en wat die allemaal te verwerken, te doen en te laten heeft. Het moet ook een platform worden waarin de autowereld en de outsider, de consument, de liefhebber, de fan… elkaar vinden. Met het bewegend beeld als het middelpunt van de belangstelling. Met woord als toegevoegde waarde.

TVCC is geen televisie die per ongeluk op het internet terechtkomt.

Het is puur voor het net ontwikkeld en bedacht. Met de wetenschap dat mensen zich vandaag al anders informeren dan 5 jaar geleden, met de wetenschap ook dat die evolutie niet meer te stoppen is. TV en internet zullen binnen afzienbare tijd naadloos in elkaar overgaan. Daar werkt TVCC nu al naar toe. En ondertussen willen we de kijker elke dag aangename minuten bezorgen, met de juiste info, altijd met “Care for Cars” als motto. En straks moeten daar ook motors, fietsen, trikes en quads bijkomen. Onder andere

Tweets